Workshop: Ableton Live voor beginners

Op dinsdagen 17, 24, 31 oktober en 7 november organiseert House Of Media opnieuw een beginnersworkshop Ableton Live, hét A tot Z van digitale muziekproductie. Dit gebeurt in samenwerking met Urgent.fm en Democrazy.

De workshop van 4 lessen zal je in staat stellen om met Ableton Live je eigen muziekproducties of liveshows te maken. Het is een breed pakket waarin theorie en praktijk gecombineerd worden voor het beste resultaat. Ableton Live is hét productie en live-performance platform voor iedere producer in spe en professional. Met hoogstaande kwaliteit en uitstekende plug-ins kan je afgewerkte producten op niveau realiseren. De docenten maken je wegwijs in dit muzikaal proces en leren je alle tips and tricks die schuilgaan in dit programma. Ableton verandert je computer in een waar instrument. Je kan er gevarieerd mee omgaan en de gekste toeren mee uithalen live on stage.

De workshop zal plaatsvinden in de nieuwe mediahub van Gent, De Krook: de redactieruimte van Urgent.fm (niveau -1).

Eigen laptop en hoofdtelefoon zijn vereist.

Workshop: Ableton Live voor beginners
17.10.17
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 150

Wanneer: op dinsdag 17, 24, 31 oktober en 7 november 2017, telkens van 19:00 tot 22:00

 Prijs: €150 per deelnemer / max. 10 deelnemers

Locatie: Urgent.FM / niveau -1 in De Krook, Platteberg, Gent (ter hoogte van de overdekte fietsenstalling onder de hoofdingang)

Inschrijven via contact@democrazy.be.

Eigen laptop en hoofdtelefoon zijn vereist.