Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor Heart Out Of Its Mind van Eriksson Delcroix, waren zij op de voorstelling van het betreffende album in de Antwerpse Roma ook op het podium te gast. Wie daarbij was, zal het moeiteloos kunnen beamen: een en ander zorgde voor magische momenten. Dat is mooi, maar het nog betere nieuws is dat die avond concrete gevolgen zal hebben en dat de samenwerking tussen beide groepen in 2018 zal worden verdergezet. De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, ‘geheimzinnige’ arrangementen en de bijzondere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.

Wat te verwachten? Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroix-repertoire – optredens, kortom, die als bloedstollend zullen worden ervaren, en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten innige dankbaarheid zullen tonen aan Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix.  

Eriksson Delcroix (BE)

Bjorn Eriksson kennen we beter als de inventieve gitarist van Zita Swoon, Admiral Freebee en Maxon Blewitt. Hij schreef bovendien de soundtrack van The Broken Circle Breakdown, die al maanden op 1...

Lees meer
Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra
zo 26.11
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18