Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun* Orkestra meewerkte aan Heart Of Its Mind van het countrykoppel Eriksson Delcroix, was SSSO op de voorstelling van het betreffende album in de Antwerpse Roma ook op het podium te gast. Wie daarbij was, zal het moeiteloos kunnen beamen: een en ander zorgde voor magische momenten. De samenwerking tussen beide groepen wordt 2018 verdergezet. De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, ‘geheimzinnige’ arrangementen en de bijzondere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.

Wat te verwachten? Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroix-repertoire – optredens, kortom, die als bloedstollend zullen worden ervaren, en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten innige dankbaarheid zullen tonen aan Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix.  

De plaat bij de samenwerking tussen Eriksson Delcroix en Sun*Sun*Sun Orkestra heet 'Magic Marker Love' en is nu uit. Humo geeft ze de volle ****(*), De Morgen heeft het over "een sinistere sprookjeswereld" (****) en Cutting Edge gaat voor 5/5. WAUW!

Eriksson Delcroix (BE)

Bjorn Eriksson kennen we beter als de inventieve gitarist van Zita Swoon, Admiral Freebee en Maxon Blewitt. Hij schreef bovendien de soundtrack van The Broken Circle Breakdown, die al maanden op 1...

Lees meer
Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra
26.11.17
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18