Weval *Laatste tickets*

Het Amsterdamse duo Weval kent iets van synthesizers en intelligente dansmuziek - érg veel zelfs. Met de release van hun zelfgetitelde debuutalbum op het Duitse label Kompakt (van grootheden Wolfgang Voigt, Michael Mayer en Jürgen Paape) gaat Weval niet alleen in Nederland maar ook internationaal als een speer. Hun tracks lenen zich uit-ste-kend voor een live-setting, en toveren elke concertzaal om tot een doordachte danstempel. Verwacht geen zware drops of een voorspelbare opbouw: de twee kiezen liever voor nuance en puzzelen laag per laag aan hun elektronische composities.  Nicolas Jaar, Aphex Twin en ook Thom Yorke loeren vaak om het hoekje, maar Weval creëert toch vooral een heel eigen sound.

Het duo is sinds kort op schok met een full band, wat die intense live-ervaring enkel versterkt.

▶︎ DJ: The Other Brothers

The Other Brothers

The Other Brothers is een dj-collectief onder leiding van DJ [K]. [K] was eerder al resident in Vooruit Café en programmator bij Kinky Star en is momenteel huisdeejay bij Ancienne Belgique....

Lees meer

  Weval(NL)

  Weval is een Amsterdams duo dat intelligente electronica brengt vol nuance. Live een extra meerwaarde door de full band die de twee vaak bijhebben.

  Lees meer
  Weval *Laatste tickets*
  20.12.17
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 14
  Avondkassa
  € 17