Eefje De Visser *sold out*

solo show

“Ze heeft de beats, ze heeft de liedjes”. Zo kondigde DJ St. Paul Eefje de Visser aan op Into The Great Wide Open 2016 waar ze een vol festivalseizoen afsloot. Haar nieuwe geluid wordt vergeleken met die van FKA Twigs en Jamie XX (Focus Knack), maar ook verwijzingen naar Feist, Cat Power (Humo) en Air (3voor12) komen voorbij.

Na de goede ontvangst van haar derde plaat Nachtlicht in 2016 en twee succesvolle clubtours besluit Eefje sinds lange tijd weer alleen het podium op te kruipen. Dit keer laat ze zich zien als multi-instrumentalist en geeft ze een nieuwe invulling aan haar melancholische popliedjes. Voor het podiumbeeld werkte ze samen met de Londense videomaker/ontwerper Maxmana, verantwoordelijk voor de video van 'Scheef' en winnaar van de Grand Prix Dutch Animation 2015. 

Eefje de Visser klinkt nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit. Op deze avond zal Eefje liedjes spelen uit haar hele repertoire, maar in de broeierige sfeer van Nachtlicht blijven en daarmee een ode brengen aan de nacht.

▶ Met DJ Duo voor en na de show

Eefje De Visser(NL)

Voor het maken van derde plaat Nachtlicht verliet Eefje De Visser haar comfortzone, trok naar Barcelona om nummers te schrijven en nam de plaat deels op in Utrecht, Gent en Frankrijk. On-Nederlandse,...

Lees meer

Videos

Eefje De Visser *sold out*solo show
26.12.17
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 20
Avondkassa
€ 23

Foto © Lonneke van der Palen