SOFI TUKKER *sold out*

+ TRIGGRD

Het New Yorkse duo SOFI TUKKER bestaat uit Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern. De toevallige ontmoeting tussen de twee leidde al snel tot hun debuut-single 'Drinkee'. Die werd gebruikt in een Apple reclame, had meer dan 20 miljoen Spotify streams en kreeg een Grammy-nominatie voor Best Dance Recording. Met 'Drinkee' als basis, brachten ze een succesvolle EP uit: Soft Animals. Op amper 12 maanden veranderde die status van "opkomende act" naar een wereldwijde erkenning. Ze zagen de doorbraak als een uitdaging, en die leidde tot meer gekheid. Hun unieke sound combineert gitaar met de speelsheid van wereldwijde én tijdloze invloeden.

Support Triggrd wordt gevormd door de Brits-Zuid-Afrikaanse Charlie Barker en Arabella Latham. Hun debuut-EP werd geproducet door Sofi Tukker, en komt er weldra aan. Eerste single 'Close To Home' lijkt alvast een eerste schot in de roos.

TRIGGRD(UK)

Jong en enthousiast dancepop-duo, wiens debuut-EP geproducet werd door Sofi Tukker.

Lees meer

Sofi Tukker(US)

Het duo New Yorkse duo 'SOFI TUKKER' bestaat uit Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern. Hun wereldwijde doorbraak is een gevolg van hun eerste en meteen succesvolle single 'Drinkee'.

Lees meer

Videos