Jasper Steverlinck *SOLD OUT*

Het gaat goed met Jasper Steverlinck. De Leonard Cohen Radio 1 sessie op 6 november in Capitole (Gent) waar hij aan deelneemt, is volzet. Nu ook zijn concert van 19 december in Handelsbeurs (Gent) uitverkocht is, mogen we een extra show aankondigen!   

Zijn meest recente album 'Night Prayer' verscheen op 23 maart en werd voorgesteld in Vooruit. Het is niet zijn eerste solodebuut, maar wel het eerste album met zijn eigen nummers. Steverlinck startte voor het maken van het album een samenwerking met Jake Gosling, de man achter Ed Sheeran en Lady Gaga. De nummers klonken goed, maar toch had hij er geen goed gevoel bij. Daarom begon hij volledig van vooraf aan met de Vlaamse producer Jean Blaute, zonder wie de Vlaamse popmuziek gestopt zou zijn in 1972.

Muzine beschrijft het nieuwe album zo: "Hoogtepunten zijn het bloedstollend mooie That’s Not How Dreams Are Made, het op piano en strijkers gefundeerde Sad Reminders, en de titeltrack, met zijn heerlijke instrumentale outro waarbij de drums voor het eerst echt los mogen gaan. Jasper Steverlinck toont zich op Night Prayer opnieuw als een zeldzaam oorspronkelijk liedjesschrijver, behept met een stem die hij zijn strot uit duwt zonder dat het moeite lijkt te kosten en waarmee hij de essentie van zijn liedjes van een gouden randje voorziet."

Jasper Steverlinck(BE)

Een zanger is geen groep maar een ajuin. Wie laag na laag afpelt komt uit op de kern. En krijgt tranen in de ogen, als het écht heel goed is. Jasper Steverlinck is écht heel goed.

Lees meer

Videos

Jasper Steverlinck *SOLD OUT*
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 24
Avondkassa
€ 28