't Hof van Commerce *sold out*

+ JtotheC

Zeg ne ki oe loat ist?

Tijd voor een feestje met  ’t Hof van Commerce!

In 2018 bestaat ’s lands meest legendarische hiphopband twintig jaar, en dat willen ze vieren met een feestje. Meer dan één zelfs. Na wat zijprojecten, een paar kilo’s minder en wat jaartjes schoner, zijn de mannen van ’t Hof van Commerce weer helemaal klaar om hun funk, soul en partymuziek met iedereen te delen. Met al hun hits en wat nieuw voer duiken ze even enthousiast als voorheen de podia op. De hiphop zit nog steeds in hun lijf. Met ontembare motivatie, onuitputtelijke energie, en vooral veel goesting rappen ze over vanalles en nog wat: vrouwen, God, drugs, en zichzelf. Met een grappige noot én heel veel originele beats.

Dus, fans van Buyse, 4t4 en Kowlier: kom mor ip en mis dit niet!

JtotheC, de funkband rond Jonas Casier, zet de concertzaal al even in vuur en vlam voor 'T Hof dat doet. De groep deed al supports bij onder meer Selah Sue en Aloe Blacc, en bracht met "You Gotta Believe In You" vorig najaar een extréém dansbare en catchy single uit - intussen verscheen ook het hele album. Kom op tijd, deze Belgische Jamie Lidell moét je meepikken!

▶ DJ: TLP

TLP(BE)

TLP regeert al 3 decennia over Gent met zijn urban music. Je kent hem onder meer van zijn wekelijkse radioshow op StuBru, en als resident in Charlatan en Decadence.

Lees meer

JTOTHEC(BE)

Power funkproject rond West-Vlaamse producer-muzikant Joris Casier komt na jarenlang ervaring aanstormen met debuutplaat 'Somebody Had To Make This Record'.

Lees meer

Videos

't Hof van Commerce *sold out*+ JtotheC
Uitverkocht
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 17
Avondkassa
€ 21