Andrew Hung (F*** Buttons)

+ Barely Autumn

Met Fuck Buttons (samen met Benjamin John Power) verdiende Andrew Hung zijn sporen al moeiteloos. Het duo tourde meermaals de wereld rond, bracht drie albums uit, mocht z'n ding doen op de openingsceremonie van de Londense Olympische spelen in 2012 en headlinede onder meer al de Park Stage op Glastonbury. 

De creatieve duizendpoot in Hung is altijd blijven rondkruipen. Als "Dawn Hunger" (een anagram van Andrew Hung) creëerde hij 400 (!) tracks en goot die uiteindelijk in twee albums, maar die zagen nooit het daglicht. Ze bleken echter van onschatbare waarde voor de verdere zelfontplooiing van de artiest - nadien werkte hij nog samen met Beth Orton (uitmondend in de ep's Rave Cave 1 & 2) én trok hij de aandacht van regisseur Jim Hosking. Die vroeg Hung om de soundtrack te schrijven van The Greasy Strangler: unaniem lovende perskritieken en meerdere prijzen waren hun deel.

Barely Autumn zorgt voor de support act: de indie rockband rond Nico Kennes is sinds de release van zijn titelloze debuut aan een serieuze opmars bezig. Het bracht hem al in de Ancienne Belgique, en in een uitverkocht STUK. De singles "Losing Ground" en "All My Heroes Are Dead" genoten al van positieve replieken van onder meer Studio Brussel, Radio 1, 3voor12, De Standaard, en De Morgen. Met weinig woorden spreekt hij boekdelen; voor fans van Wilco, Eels, en Nick Cave.

Barely Autumn(BE)

Solo-project rond Leuvenaar/Brusselaar Nico Kennes dat melancholie hoog in het vaandel draagt. Het titelloze debuutalbum kwam in het najaar van 2017 uit en bewees nogmaals dat eenvoud siert.

Lees meer

Andrew Hung(UK)

Andrew Hung is de helft van het eclectische electronica-duo Fuck Buttons. Na drie succesvolle albums met dat project, heeft de muzikant met Realisationship een soloplaat uit.

Lees meer
Andrew Hung (F*** Buttons)+ Barely Autumn
21.02.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 17