Pale Waves

+ Mortalcombat

De stad die ooit The Smiths en Oasis voortbracht, blijft nieuwe muzikale telgen afleveren. Dé verse revelatie uit Manchester heet Pale Waves, en mag de stadsgenoten van The 1975 vaste fanbase (én producers!) noemen. Heather Baron-Gracie (vocals, gitaar) en drumster Ciara Doran richtten de band al op toen ze samen aan de universiteit studeerden - de sterke band tussen de twee dames vertaalt zich zo duidelijk naar hun muziek. 

Dromerig dansbare indie met een kleine melancholische twist: singles 'There's A Honey' en het recente 'Television Romance' zijn heuse gitaarpop-anthems in wording. Kortom: van Pale Waves heb je het laatste nog niet gehoord. 

Mortalcombat - niet de videogame op z'n Frans, maar een muzikale confrontatie tussen twee getalenteerde Brussels muzikanten. Sarah (Italian Boyfriend) en César (ex-BRNS, Italian Boyfriend) combineren opgewekte synthpop met charmante chanson-sferen. Dansbaar, goedlachs, lichtvoetig. Een eerste EP staat gepland voor februari 2018 - die verschijnt via dear.deer records -, maar intussen kan je al luisteren naar single 'Beau Et Decadent'.  

Pale Waves(UK)

Voor fans van Peace, The Cure, the 1975 en alles daartussenin: de nieuwste Britse revelatie heet Pale Waves. De catchiness vliegt je om de oren doorheen de dromerige, dansbare indie van het viertal.

Lees meer

Mortalcombat(BE)

Nieuw project van Sarah en César, beiden lid van de Brussels/Naamse indiepopband Italian Boyfriend. 80's-geïnspireerde synths meets charmante, Franse chanson, in een dansbaar omhulsel.

Lees meer

Videos

Pale Waves+ Mortalcombat
04.02.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

***BEREIKBAARHEID***
Tijdens de dagen van het lichtfestival is het raadzaam dat mensen die met de wagen naar NEST komen, dit doen vóór 18:30 of het openbaar vervoer nemen. Tot 24u mag je niet in de zone rond Gent Zuid rijden met de auto.