Hookworms

+ Virginia Wing

Fans van Hookworms, juicht! De psychedelische noiserockers uit Leeds komen na vier jaar met een nieuw album aanzetten. In 2013 bracht de groep Pearl Mystic uiten dat was geen kleinigheidje: zowel Loud and Quiet MagazineBrooklynVegan áls Drowned in Sound bekroonden het tot beste plaat van het jaar. 

In februari verschijnt het verse Microshift. Die titel lijkt niet lukraak gekozen: Hookworms verschuift z'n muzikale blik opvallend richting elektronische oorden. De eerste single van dat album heet 'Negative Space', en naast die synths en electronica-effectjes sluimert er een duidelijke laag krautrock door. Synthpop in een psychkleedje, voor fans van MGMT en Django Django!

Support wordt verzorgd Virginia Wing, een Zuid-Londens duo dat intussen al drie platen lang experimental pop tracks with texture, depth and nuance uit z'n muzikale hoed tovert. Vaak psychedelisch, soms wat vreemd, maar altijd geweldig cool.

Helter Skelter DJ's(BE)

Helter Skelter wordt elke woensdag uitgezonden op Urgent FM. De gebruikelijke dj's van het programma zorgen ervoor dat we niet zonder de betere rockmuziek komen te zitten!

Lees meer

Virginia Wing(UK)

Zuid-Londense band die indiepop verpakt in drones en elektronische drums - altijd met een avant-gardistisch trekje.

Lees meer

Hookworms(UK)

De Leedse psychedelische noiserock-band is terug, met eerder op elektronica gerichte songs.

Lees meer

Videos

Hookworms+ Virginia Wing
06.02.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17