Autumn Falls: Free Afterparty

***OPGELET: WIJZIGING DATUM***

Op 20.12 sluit Autumn Falls z'n boeiende concertreeks af met een triple bill in de concertzaal van Vooruit: Autumn Falls: Kapitan Korsakov, Brutus, Cocaine Piss +Afterparty. Info en tickets voor die stevige Belgische noise-avond vind je hier: https://goo.gl/818Lw8.

Afsluiten in stijl, dat betekent bovendien een gratis (!) afterparty in de concertzaal. Achter de draaitafels staan enkele bekwame mensen uit de muzieksector: NiXie, Liebenskind ⎜ Ilse Liebens en Pingwing Soundsystem (Pingwing). Verwacht een vette mix aan gitaren, funk, electro, disco en alles daartussenin. 

De deuren openen om 23:15 en de toegang is gratis. Concertgangers bij Kapitan Korsakov, Brutus en Cocaine Piss kunnen uiteraard aansluitend blijven en meteen de beentjes uitslaan.

I.s.m. TOUTPARTOUT

Autumn Falls: Free Afterparty***OPGELET: WIJZIGING DATUM***
Deuren
23u15

Wegens een fout in de planning zijn we genoodzaakt deze concertavond van datum te verplaatsen. In plaats van donderdag 21 december zal het doorgaan op woensdag 20 december. Deuren openen om 19u30, de gratis afterparty start om 23u15.

Tickets blijven geldig. Mensen die al tickets kochten en op deze avond verhinderd zijn, kunnen hun tickets omruilen voor een concert naar keuze (behalve sold outs - zie democrazy.be/agenda), of hun geld terugkrijgen. In beide gevallen mag je mailen naar contact@democrazy.be. Onze excuses voor dit ongemak.