Tom Walker *SOLD OUT*

+ Hollow Coves

De Schotse zanger/multi-instrumentalist Tom Walker combineert J Dilla-achtige hiphopbeats met electronica en akoestische gitaar. Maar het is vooral zijn stem die opvalt: het ene moment rauw als schuurpapier, dan weer melodieus, soulvol en vloeiend. 

De tracks die hij tot nu toe heeft uitgebracht, zoals 'Fly Away With Me', 'Sun Goes Down' en 'Play Dead', laten horen dat we hier met een veelzijdig talent te maken hebben, in de stijl van bijvoorbeeld Hozier. Walker groeide dankzij de uitgebreide platencollectie van zijn vader dan ook op met een eclectisch muzikaal dieet. Na de EP Blessings komt zijn debuutalbum eraan, en daarvan is het emotionele 'Leave A Light On' een veelbelovend voorsmaakje. Check hier de prachtige akoestische versie.

De muzikant werd dit jaar werd zowel opgenomen in de BBC Sound Poll 2018 als de MTV Brand New 2018, terwijl hij ook in de Radio 1 Brit List z'n plekje kreeg. In de gaten te houden, op z'n minst!

Support act Hollow Coves is een indiefolkgroep uit Brisbane, Australië. Akoestische melodieën en vocale harmonie vormen de fundamenten van hun sound, die snel herinnert aan artiesten als Angus & Julia Stone, Ben Howard, & The Paper Kites.

Hollow Coves(AU)

Australisch indiefolkduo met een unieke, akoestisch-melodieuze sound én hoge plaatsen in de hitlijsten.

Lees meer

Tom Walker(UK)

Singer-songwriter die gebruik maakt van hiphop-geïnspireerde beats en elektronische samples.

Lees meer

Videos

Tom Walker *SOLD OUT*+ Hollow Coves
16.04.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15