Chelou

+ Shy Dog

De naam van de jonge Engelse singer-songwriter/producer Chelou doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar de kans is groot dat je zijn nummer ‘Halfway To Nowhere’ kent. De geanimeerde videoclip is inmiddels al vijf miljoen keer bekeken op YouTube. Daarnaast stond Chelou al op festivals van Parijs tot Seoul en in het voorprogramma van toppers zoals Bloc Party en Thurston Moore.

Het handelsmerk van deze mysterieuze muzikant is spannende folktronica, R&B en indiepop. Zijn liedjes vloeien organisch voort uit minimalistische slaapkamerproducties. Fans van Bon Iver, Cat Power en Ry X, grijp je kans om dit talent te ontdekken in intieme setting!

Shy Dog is het frisse soloproject van Noah Melis, onder meer drummer bij Bed Rugs. Lofi kamerpop-liedjes fleurt de Antwerpenaar op met 80's-synths à la Alex Cameron en eigenwijze experimentele sounds die ook Pill Wonder karakteriseert. Afgetopt met een jazzy feel werd z'n titelloze debuut van vorig najaar overal fel gesmaakt, met zo een mooie ★★★★ van Indiestyle.be!

Shy Dog(BE)

Soloproject van Noah Melis, onder meer drummer bij Bed Rugs. De homemade tracks van z'n titelloze debuut onderscheiden zich door hun jazzy feel, de 80's-synths en Noah's nonchalante, zachte vocals.

Lees meer

Chelou(UK)

Spannende folktronica, R&B en indiepop. Perfect voor fans van Bon Iver, Cat Power en Ry X.

Lees meer

Videos

Chelou+ Shy Dog
17.04.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 10
Avondkassa
€ 13