Stijn Meuris: 'Tirade' *Extra voorstelling*

De deuren openen om 19:00, aanvangsuur van de voorstelling is 20:00. 

Zanger, ex-journalist en kritische geest Stijn Meuris vond al langer dat we in Vlaanderen nood hadden aan een gedegen jaaroverzicht, met veel humor, maar ook vanuit het principe 'nagels met koppen'. Niet hengelend naar schouderklopjes van politici en onschuldige knipoogjes naar het establishment, maar harde waarheden en analyses. Na 4 geslaagde avonden in februari 2017 zal hij in januari 2018 opnieuw het voorbije jaar fileren.

Verwacht je aan een anderhalf uur durende solovoorstelling, geen grap-na-grap-en-lach, maar een gesproken performance waarin het helikopterzicht centraal staat: wat is er dit jaar gebeurd, en hoe komt dat? Zit er een lijn in de gebeurtenissen, incidenten, schandalen en fenomenen? Zit er nog iemand aan het stuur of moeten we dat alleen maar denken? En hoe komt het dat we dat normaal lijken te vinden?

In een interview met De Standaard geeft Stijn meer uitleg over de hele show. Wordt opnieuw hard. En goed. En on-Belgisch.

Meuris

Na Noordkaap (zeg maar de nineties) en Monza (de nillies, oftewel de eerste tien jaar van de 21ste eeuw) vond de meest energieke frontman ten westen van de Rijn het tijd worden voor iets helemaal...

Lees meer
  Stijn Meuris: 'Tirade' *Extra voorstelling*
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 16
  Avondkassa
  € 19