Toundra

+ MAUDLIN

Doorheen z'n tienjarig bestaan groeide Toundra uit tot een van dé rockrevelaties in Spanje. Na debuut I uit 2008 begon de groep te touren doorheen Europa en verwierven ze snel een trouwe fanbase uit allerlei hoeken van het muziekspectrum. Intussen kwamen al vijf albums uit, met Vortex (27 april, Inside Out) als laatste wapenfeit. Singles daaruit zijn alvast 'Cobra' en 'Kingston Falls'.

In thuisstad Madrid speelt de groep voor duizenden fans, en ook op festivals als Primavera Sound, Dcode, Resurrection staan ze op de grootste podia. Voor fans van Mogwai, Explosions In The Sky, Russian Circles en consoorten.

Prog Magazine (UK) noemt het album “expansive, emotive music, appealing to our hearts as much as our heads.” Beluister het album alvast, en "sit back, relax and turn it up loud!"

Gentse liveprimeur op DOK, van één van de meest getalenteerde en onderschatte postrockbands!

Het Oostendse MAUDLIN brengt je in de juiste sferen met z'n eigenzinnige psychedelische rock. Drie platen, live ervaring doorheen 14 landen, en dat nog wel aan de zijde van grootheden als Neurosis, Russian Circles, Kylesa en Amenra: duidelijk geen muzikale katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

MAUDLIN(BE)

Eigenzinnige, psychedelische rockband uit Oostende, die je perfect mag omschrijven als Mastodon op rilatine, Pink Floyd op steroïden en Saint Vitus op speed.

Lees meer

Toundra(ES)

Toundra is een instrumentale band die muziekliefhebbers doorheen allerlei genres kan bekoren, van metal- tot indiefans. Hun postrock staat intussen al doorheen vier albums als een huis.

Lees meer

Videos

Toundra+ MAUDLIN
09.05.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 5
Avondkassa
€ 10