Toundra

+ MAUDLIN

Doorheen z'n tienjarig bestaan groeide Toundra uit tot een van dé rock-revelaties in Spanje. Na debuut I uit 2008 begon de groep te touren doorheen Europa en verwierven ze snel een trouwe fanbase uit allerlei hoeken van het muziekspectrum. Intussen kwamen al vier albums uit, met het naar postmetal neigende VI als laatste wapenfeit. In thuisstad Madrid speelt de groep voor duizenden fans, en ook op festivals als Primavera Sound, Dcode, Resurrection staan ze op de grootste podia. Voor fans van Mogwai, Explosions In The Sky, Russian Circles en consoorten.

"IV is het logische vervolg van een topband binnen het genre en presenteert opnieuw pure klasse. Verplichte aanschaf voor wie van zoete droomsfeertjes en intense verhalen binnen dit genre houdt." - Zwaremetalen.com

In april 2018 verschijnt een nieuwe plaat van Toundra. Gentse liveprimeur op DOK!

Het Oostendse MAUDLIN brengt je in de juiste sferen met z'n eigenzinnige psychedelische rock. Drie platen, live ervaring doorheen 14 landen, en dat nog wel aan de zijde van grootheden als Neurosis, Russian Circles, Kylesa en Amenra: duidelijk geen muzikale katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

Toundra(ES)

Toundra is een instrumentale band die muziekliefhebbers doorheen allerlei genres kan bekoren, van metal- tot indiefans. Hun postrock staat intussen al doorheen vier albums als een huis.

Lees meer

MAUDLIN(BE)

Eigenzinnige, psychedelische rockband uit Oostende, die je perfect mag omschrijven als Mastodon op rilatine, Pink Floyd op steroïden en Saint Vitus op speed.

Lees meer

Videos

Toundra+ MAUDLIN
wo 09.05
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 5
Avondkassa
€ 10