Monster Magnet

+ Table Scraps, ¡PENDEJO!

Samen met onder meer Kyuss mag je Monster Magnet gerust de godfathers van de stonerrock noemen. De groep, afkomstig uit New Jersey, zette in 1989 al z'n eerste stappen, om met Spine Of God en dan vooral het legendarische Powertrip (1998) definitief naam en faam te maken binnen de hardere muzikale sferen. 

Frontman Dave Wyndorf blies recent 60 kaarsjes uit, maar staat er nog steeds als vanouds. Bewijs? Een elfde studioplaat, Mindfucker, die op 23 maart verscheen via Napalm Records. De retro, heavy rock-'n-roll van het vijftal wordt intelligent aangelengd met psychedelica, protopunk en spacerock, en staat live uiteraard garant voor een wervelwind aan pittige riffs, knallende drums en heel wat headbanging.

Table Scraps is een DIY no nonsense-trio uit Birmingham dat maar 4 akkoorden nodig heeft om het lontje van hun energiebom te ontsteken. Denk The Stooges, maar dan met Marylin Manson in plaats van Iggy Pop aan de vocals. Getipt door BBC 6 Music!

Support is ¡PENDEJO!, een vierkoppige muzikale kopstoot uit Nederland. Hun eigen recept: "heavy riffage, pounding drums, right-in-your-face lyrics in urban Spanish about the weirdest stories in life, and to top it all off, a screaming trumpet."

¡PENDEJO!(NL)

Heavy rock band uit Nederland met Zuid-Amerikaanse roots. Hun derde plaat komt weldra ter wereld!

Lees meer

Table Scraps(UK)

DIY no nonsense-trio uit Birmingham dat maar 4 akkoorden nodig heeft om het lontje van hun energiebom te ontsteken. Denk The Stooges met Marylin Manson i.p.v. Iggy Pop. Getipt door BBC 6 Music!

Lees meer

Monster Magnet(US)

Grondleggers van het stonerrock-genre die met 'Mindfucker' weldra een elfde (!) studioplaat op de wereld loslaten. Krachtige retrorock, psychedelica, protopunk en 70's hardrock!

Lees meer

Videos

Monster Magnet+ Table Scraps, ¡PENDEJO!
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 27
Avondkassa
€ 31