TheColorGrey (EP-voorstelling) *sold out*

+ Kunde

Was 2017 hét jaar van TheColorGrey? Als je z'n palmares erop naslaat, kan het haast niet anders. De Antwerpse hiphop-artiest bracht zijn debuutplaat 'REBELATION' uit, stond op talloze festivals en in zalen over heel het land en maakte deel uit van NIVEAU4, het Belgische concept dat het beste aan rap en aanverwanten verenigde in de AB en op Couleur Café

In oktober stelde TheColorGrey zijn eerste album nog voor een uitverkocht NEST in Gent, maar van ophouden wil de rapper en producer niet weten: een nieuwe EP staat al gepland voor april 2018. De debuutsingle 'You Got To Show Me' schopte het al tot Hot Shot van Studio Brussel; méér muzikaals lekkers krijg je live voorgeschoteld in de Balzaal van Vooruit.

Kunde is het muzikale alias van de Gentse artiest Joram Kunde Boumkwo. Alles wat nog maar in de buurt komt van grooves en vette beats betrekt hij in z'n uniek geluid. Denk veelzijdige hiphop, gekruid met jazzy funk en expressieve soul. Debuut-EP From Roots To Fruits kwam zopas uit, en vormt hét visitekaartje bij Kunde's stijl.

▶ DJ Nikomba zorgt voor de platen voor, na en tussen de shows.

Kunde(BE)

Stap binnen in dit universum vol sound en grooves. Veelzijdige hiphop die wordt opgefleurd met funky én jazzy franjes.

Lees meer

TheColorGrey(BE)

Rapper, zanger en producer die de laatste jaren aan een serieuze opmars bezig is. Na twee EP's en debuutplaat 'REBELATION' komt de artiest in april 2018 alweer met een nieuw plaatje aanzetten.

Lees meer

Videos