The Van Jets

+ dirk.

"Boum! Lumière et son..." Met Future Primitives leverden The Van Jets ons een alternatieve soundtrack voor Mad Max. Primitief geweld met een futuristische sound. Een eigen brouwsel van gitaren en hiphop, getuige de singles 'Boy to Beastie', 'BANG!', en 'Ready Made Wild Life'. Voor hun vijfde, zelfgeproducete album trokken ze zich terug in heimat Oostende, die stad aan de kolkende Noordzee. The Van Jets kolken live niet minder, dat weet iedereen. 

"Met Future primitives hebben The Van Jets tien nieuwe nummers op zak om hun stevige live-reputatie nog te versterken. Knappe plaat van een band in topvorm." - Indiestyle.be (****)

dirk. is ongetwijfeld dé revelatie van het jaar als het op spannende gitaren en boeiende songs aankomt. Het viertal kreeg van zowat elk medium vier sterren (of meer) toebedeeld, met een perfecte samenvatting door Humo“De band koppelt de dwingende agressie van Fugazi aan het melodieuze vernuft van Pavement en Pixies, en vuurt retorische levensvragen af zonder het antwoord af te wachten.”

dirk.(BE)

Dé vaandeldrager van de nieuwe gitaargeneratie. Voor hun recente debuut 'Album' kreeg het viertal quasi overal ★★★★ toebedeeld, live beroeren ze hart én hoofd.

Lees meer

The Van Jets(BE)

Sinds The Van Jets in 2004 Humo's Rock Rally wonnen en vanuit Oostende het land overspoelden, zijn ze een vaste waarde geworden in het Belgische muzieklandschap. Al vijf albums lang catchy garagepop!

Lees meer

Videos

The Van Jets+ dirk.
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 24
Avondkassa
€ 28