The Van Jets

"Boum! Lumière et son..." Met Future Primitives leverden The Van Jets ons een alternatieve soundtrack voor Mad Max. Primitief geweld met een futuristische sound. Een eigen brouwsel van gitaren en hiphop, getuige de singles 'Boy to Beastie' en 'BANG!'. 

Voor hun vijfde, zelfgeproducete album trokken ze zich terug in heimat Oostende, die stad aan de kolkende Noordzee. The Van Jets live kolken niet minder, dat weet iedereen. Met deze plaat in de vingers kunnen ze hun eigen live reputatie enkel maar overtreffen. "And so you turn from boy into beastie!” 

"Met Future primitives hebben The Van Jets tien nieuwe nummers op zak om hun stevige live-reputatie nog te versterken. Knappe plaat van een band in topvorm." - Indiestyle.be (****)

"Future Primitives knettert van de elektriciteit (‘21st Century Boys’!), swingt als een geil beest (‘Bang!’) en bevat enkele van hun beste songs in jaren (‘Too Many Smokes’, ‘Rewild’). - Humo (***(*))

The Van Jets(BE)

Sinds The Van Jets in 2004 Humo's Rock Rally wonnen en vanuit Oostende het land overspoelden, zijn ze een vaste waarde geworden in het Belgische muzieklandschap. Al vijf albums lang catchy garagepop!

Lees meer

Videos

The Van Jets
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 24
Avondkassa
€ 28