Faded: Sevn Alias

+ Vic9

Nederhop is hot, en daar zit ook Sevn Alias voor veel tussen. Amper 21 jaar is de rapper, maar hij boekte al muzikale successen waar mening ander artiest enkel van kan dromen. Zijn vierdubbele platinum-hit 'Gass' is intussen de meest gestreamde én bekeken Nederlandse hiphoptrack ooit, en ook de singles 'Kifesh', 'Ma3lish' en 'Patsergedrag' haalden moeiteloos miljoenen views. 

Twee jaar geleden al werd z'n optreden op Noorderslag door 3voor12 bejubeld als hét absolute hoogtepunt van het festival. Sindsdien heeft hij meerdere hoogtepunten op zijn lijst bijgeschreven met optredens op onder andere Lowlands, Pinkpop, Best Kept Secret, Paaspop en WOO HAH!. Als kers op de taart hield de artiest een uitverkochte album tour voor zijn debuut Trap Grammy. In oktober 2017 was het alweer tijd voor een tweede knaller van een album, Picasso getiteld. 

Sevn Alias is kortom niet meer weg te denken uit de scene, en komt nu ook België veroveren, met z'n unieke mix van Nederhop, trap, grime, dance en stomende beats.

STYLISTIC(BE)

DJ die urban genres exploreert en al heel wat knallende sets neerzette. (RED BULL - CHARLATAN - DOUR FESTIVAL - LES ARDENTES - DESPERADOS - FEEST IN HET PARK ...)

Lees meer

Vic9(NL)

Opkomend raptalent uit Rotterdam. Z'n features bij artiesten als Kevin, Kempi en Josylvio leverden hem gouden statussen op, en ook eigen singles 'Anekdote' en 'Geluk' kenden meteen een immens succes.

Lees meer

  STYLISTIC(BE)

  DJ die urban genres exploreert en al heel wat knallende sets neerzette. (RED BULL - CHARLATAN - DOUR FESTIVAL - LES ARDENTES - DESPERADOS - FEEST IN HET PARK ...)

  Lees meer

  Sevn Alias (NL)

  Jonge maar enorm veelbelovende Nederhop-artiest uit Amsterdam. Sevn Alias werkte hard voor zijn succes, en mocht zo tientallen platinum- en gouden platen ontvangen voor singles én albums.

  Lees meer

  Videos

  Faded: Sevn Alias+ Vic9
  09.03.18
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 16
  Avondkassa
  € 19

  In principe is dit een staand concert: door verbouwingen verdwijnen de stoelen uit de parterre, die wordt omgevormd tot clubruimte. Indien volzet worden de balkons opengesteld, die zijn zittend.