Nuff Said

'Nuff Said. Wereld in beweging. Al 10 jaar lang podium vol stad. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre (en ondertussen tot Antwerps stadsdichter gepromoveerde) Maud Van Hauwaert.

co-org. CAMPO, DEMOcrazy & Victoria De Luxe

Mathieu Charles(BE)

Mauritiaans Creoolse / Belgische performance dichter en rapper. In 2012 bracht hij zijn debuutalbum “TZARA” in eigen beheer uit, momenteel werkt hij aan een monoloog “Fanon Mixtape”.

Lees meer

    Ben Norris (UK)

    Britse stand up comedian die al sinds 1993 meedraait in het internationale comedycircuit. Hij trad op in verschillende populaire Britse programma’s zoals ‘Mock the Week’ en 'Never Mind the Buzzcocks'.

    Lees meer

    Tutu Puoane(BE)

    Jazz-zangeres uit Zuid-Afrika die in 2004 naar Antwerpen verhuisde. Met het Brussels Jazz Orchestra werkte ze samen voor onder meer. het hommageproject Billie Holiday ("Writing Billie").

    Lees meer

    Derek Otte(NL)

    Jonge Rotterdamse schrijver, geroemd om zijn voordrachtskunst. In zijn debuut Regelgeving jaagt hij op de tijdsgeest die zich maar vaak tussen de regels door manifesteert.

    Lees meer

    Samir Fighil(NL)

    Comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes, met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen

    Lees meer
    Nuff Said
    01.02.18
    Deuren
    20:00
    Voorverkoop
    € 11
    Avondkassa
    € 14