Tristan

+ Sergeant

Imagine the harmony of a slow dance performed by jazz and ambient, and the two of them falling in love. 

Luister naar Tristan, en je krijgt bovenstaand beeld voorgeschoteld in muziek. Het nieuwe project van de Gentse zangeres en componiste Isolde Van den Bulcke levert een eigenzinnig soort ambient pop af, waarin de echo's van zowel Lianne La Havas, Boards Of Canada áls Wayne Shorter te horen zijn. Isolde neemt je mee op een bijzonder muzikaal pad - vaak onbestemd, maar met fascinerende melodieën als gids. Als Max Colombie 

Met 'Frank'  en 'Brompooster' kwamen onlangs de eerste singles van Tristan uit, en Red Bull Elektropedia releaste het daaropvolgende 'Plandt': "ambient pop that sounds dark, spacious and full of jazz". Haar EP Illusje  valt sinds kort ook integraal te beluisteren.

Support Sergeant is het nieuwe project van Ferre Marnef, die de bas bij Glints en Soldier's Heart voor z'n rekening neemt/nam. Verwacht je aan lofi songs, ondergedompeld in een zee van effecten.

▶ DJ Brightsiide

Tristan(BE)

Nieuw project van zangers en componiste Isolde Van den Bulcke (Siam). Ambientpop voor liefhebbers van een unieke kruising tussen Lianne La Havas, Boards of Canada en Wayne Shorter.

Lees meer

Videos

Tristan+ Sergeant
21.03.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 10
Avondkassa
€ 13