K1D *CANCELLED*

+ Masai Jr.

Door een conflict in de planning wordt de show van K1D geannuleerd. Ticketkopers worden verwittigd en krijgen hun geld teruggestort.

K1D maakte de voorbije jaren naam als vaste guest en hypeman bij zijn buddy Woodie Smalls, werkte samen met andere Belgische talenten als Darrell Cole en TheColorGrey én mocht doorheen z'n carrière al openen voor grote rapacts als Rejjie Snow, Kirk Night en Jazz Cartier. Indrukwekkend CV voor een 26-jarige Sint-Niklazenaar, en K1D doet daar dit jaar enkel maar scheppen bovenop. 

De rapper werd door De Standaard nog maar getipt als een van dé nationale revelaties van 2018, of z'n debuut-EP High Hopes verscheen al in januari. Daarop katapulteert K1D zich recht richting de hiphoptop, met een ambitieus geluid vol knipogen naar Travis Scott en Kendrick. Ook De Morgen vatte het treffend samen: "ratelende trap-ritmes, woozy synths, Drake-achtige melodieën en lome vibes à la Rae Sremmurd, Desiigner, Lil Uzi Vert en Migos." 

Nieuwe Lichting-finalist Masai Jr. is support van dienst. Over z'n track "Pegasus" had Indiestyle.be alvast het volgende te melden: "Agressie wordt met volle kracht eruit gespit waarin we een dikke knipoog naar Future, Desiigner en Death Grips & co ervaren. Als Masai Jr live ook live zo sterk klinkt, dan ontbreekt een lekker ranzige moshpit ongetwijfeld niet." Kom gerust zelf oordelen!

K1D(BE)

Hét nieuwste wonderkind in de Belgische rap. Net terug uit de States, helpt hij ons aan een fantastisch voorprogramma op de nieuwe datum van het concert van Injury Reserve.

Lees meer

Masai Jr.(BE)

Nieuwe Lichting-finalist die indruk maakte met z'n single "Pegasus": stevige hiphop met een internationale sound.

Lees meer

Videos