Angèle

Pas 21 jaar oud, maar net geen 5 miljoen views op een debuutsingle – vergeef ons de droge cijfers, maar ze geven meteen prijs wat voor muzikale belofte Angèle is. In het begin werd ze nog vooral geïntroduceerd als ‘het zusje van Roméo Elvis’, maar intussen wist de Brusselse jongedame haar eigen plek binnen het nationale muzieklandschap compleet zelf op te eisen. Extra bewijs: zowel De Morgen, Focus Knack, VRT als Humo bevestigden haar als een van dé Belgische artiesten die het dit jaar gaat maken.

De geweldig populaire rapper Damso en de Franse zusjes van Ibeyi namen Angèle vorig jaar eerst mee als opener op hun tournées, niet veel later mocht ze ook een uitverkochte Botanique afvinken. Met ‘La Loi De Murphy’ leverde de muzikante zondermeer een hit van internationaal formaat af, en ook het fonkelnieuwe ‘Je Veux Tes Yeux’ is een schot in de roos, dankzij het unieke samenspel tussen Angèles kristallen stem, haar zwoele Frans en de catchy synthpop vol dansbare vibes. Wees erbij, vooraleer elke concertzaal te klein wordt voor Angèle. 

Angèle(BE)

Brusselse Instagram-koningin die de Botanique in een zucht uitverkocht zonder ook maar iets uit te brengen. Goed voor twee singles van formaat en een Hot Shot-nominatie van Studio Brussel!

Lees meer

Videos

Angèle
di 24.04
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 21

Copyright foto: Charlotte Abramow

Line-up