Smooky Margielaa

Met zijn 15 jaar is Smooky Margielaa ongetwijfeld dé jongste telg van de nieuwe Amerikaanse rapgeneratie. Maar age ain't nothing but a number: talent heeft de New Yorkse rapper, afkomstig uit hartje Bronx, zonder meer in overvloed. Eerste bewijs? Hij werd vorig jaar opgepikt door A$AP Rocky himself! Smooky maakte snel deel uit van AWGE, de creatieve kern van de A$AP Mob, en was niet veel later te horen op vijf (!) tracks van de Mob's recentste mixtape, Cozy Tapes Vol 2: Stay Cozy. 

En de roem bleef maar komen: in juni vorig jaar deelde hij het podium met Kendrick Lamar, daarna mocht hij met Rocky naar een feestje dat Khloe Kardashian organiseerde. Je merkt het: deze jonge wolf heeft geen moeite met de grote jongens te evenaren, en dat hoor je ook op z'n solowerk. Na knallers als "Stay'100" en "Diamonds" kwam hij onlangs nog met het melodische "The Judge", dat een première kreeg via The Fader. Check 'm nu, voor hij écht bij de wereldtop zit!

STYLISTIC(BE)

DJ die urban genres exploreert en al heel wat knallende sets neerzette. (RED BULL - CHARLATAN - DOUR FESTIVAL - LES ARDENTES - DESPERADOS - FEEST IN HET PARK ...)

Lees meer

Smooky Margielaa(US)

Deze 15-jarige hiphoprevelatie uit de Bronx werd ontdekt door niemand minder dan A$AP Rocky. Dit leverde hem een feature in A$AP Mob's Cozy Tapes Vol. 2 op, en miljoenen views op zijn singles.

Lees meer

Videos