Sarah Blasko

+ And Then Came Fall

De Australische songwriter Sarah Blasko schrijft nummers die je raken met hun heldere directheid. Eind februari verschijnt haar zesde studioplaat, maar intussen bereikte ze in feite al een zeldzame artistieke status, met platinum-verkoopscijfers en ber-gen nominaties in haar thuisland. Sinds het intussen roemrijke debuut The Overture & The Underscore (2004) tot het op synths gefundeerde Eternal Return uit 2015, haar genre bepalende visie op indierock en art-pop bleef steeds ongeëvenaard. 

Met het nieuwe Depth of Field behoudt Blasko de liefde voor catchy synthesizers - zo doet haar sound hier en daar denken aan Goldfrapp en Soft Cell - maar zoekt ze het evengoed in meer donkere, melancholische sferen, zoals op single 'Phantom'. The Guardian geeft de volle vijf sterren aan de plaat, en beschrijft de insteek als "een intieme zoektocht naar verlangen, zij het bezeten door een diepe onrust".

Het voorprogramma wordt verzorgd door And Then Came Fall, het Leuvense new soul duo bestaande uit Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens. In 2017 namen ze een album op volgens aloude traditie: live, spontaan en met veel soul. De plaat werd gefinancierd met een succesvolle crowdfundingcampagne, en is sinds begin februari uit bij Starman Records. 

And Then Came Fall(BE)

And Then Came Fall, een new soul band uit Leuven, is het volwassen hoofdstuk in de muziekcarrière van Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens.

Lees meer

Sarah Blasko(AU)

Australische singer-songwriter die intussen een zesde plaat uit heeft. Gouden stem, atmosferisch en vervoerend geluid.

Lees meer

Videos

Sarah Blasko+ And Then Came Fall
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15,75
Avondkassa
€ 17

De deuren open om 19:00, de aanvang van de voorstelling is 20:00.