STUFF. Invites

STUFF., Jameszoo, Luke Vibert, Iglooghost & GeRoeZeMoeS

STUFF., de Gentse band die steevast een unieke blend van electronica, jazz, hiphop en fusion creëert tijdens intense liveshow en intussen ook twee heuse albumklassiekers afleverde, gaat aan het programmeren!

Het vijftal stelde drie all nighters samen, meer bepaald in Gent, Brussel en Antwerpen. Ze spelen uiteraard zelf ten dans, en nodigen daarnaast enkele bevriende artiesten uit om hen te vergezellen op de affiche. Die werd dan weer ontworpen door Rinus Van de Velde, wat een blij weerzien was: STUFF. werkte voor de hoes van hun debuutplaat ook samen met de Antwerpse houtskool-grootmeester.

Op het podium van Vooruit zullen op 19 mei te bewonderen zijn:
Iglooghost - de dolle UK producer van Flying Lotus' label Brainfeeder; het Belgische fu(nfunk)sion-duo GeRoeZeMoeS; Jameszoo (DJ-set), experimenteel electronicajazz-artiest én Brainfeeder-lieveling; de legendarische acid jazz/uk garage/triphop-producer Luke Vibert (DJ-set) én uiteraard de STUFF.-ers zelf!

Hi Hawaii(BE)

Het fizzpopexplosion-duo stond eerder bekend als GeRoeZeMoeS. Ze gooien free jazz samen met catchy pop.

Lees meer

Jameszoo(NL)

Nederlands producer die al op Flying Lotus' Brainfeeder mocht tekenen en naar eigen zeggen "naive computer jazz" maakt - in die stijl leverde hij zo'n twee jaar geleden het gesmaakte debuut 'Fool' af.

Lees meer

STUFF.(BE)

Meest avontuurlijke en eclectische electronica-live act die je in de verre omstreken van Europa aantreft. Hun unieke sound comibineert jazz, hiphop, glitch, fusion en ontelbare elektronische sounds.

Lees meer

Iglooghost(UK)

Iglooghost is het alter ego van UK-based elektronische producer Seamus Malliaghvan, en staat garant voor hypersnelle booms, fizzes, squeezes and stretches. Inclusief fantasierijke visuals!

Lees meer

Luke Vibert(UK)

Brits allround elektronisch producer en DJ, en een van dé hoofdrolspelers van de Britse triphop-scene sinds de jaren 90. Vibert combineert vlekkeloos techno, acid jazz, breakbeat en old school sounds.

Lees meer

  Videos

  STUFF. InvitesSTUFF., Jameszoo, Luke Vibert, Iglooghost & GeRoeZeMoeS
  Deuren
  21:00
  Voorverkoop
  € 20
  Avondkassa
  € 23