Injury Reserve - Arena Tour

opgelet: nieuwe datum!

Opgelet: het concert wordt verplaatst van donderdag 31.5 naar maandag 4.6, wegens oponthoud voor Injury Reserve op de luchthaven. Tickets blijven geldig, kopers worden via mail gecontacteerd. Voorprogramma 808INK kan er niet bij zijn op maandag 4.6, maar wordt vervangen door K1D.

Als de grote Anthony Fontano, aka TheNeedleDrop, 8/10 schenkt aan een album, wéét je dat je met iets muzikaal bijzonders te maken hebt. Rapcollectief Injury Reserve (Arizona, US) zag het trots gebeuren voor hun tweede worp Floss, en dat terwijl Pigeons & Planes hen eerder al bestempelde als "one of the best new groups in hip-hop". 

De rauwe sound van het trio klinkt inderdaad als iets origineels in tijden van populair.In het najaar van 2017 zag derde plaat Drive Like It's Stolen het licht - die kreeg zowel van TheNeedleDrop als van Sputnik Music ★★★(★)! Voor fans van Run The Jewels, Odd Future, Shabazz Palaces en Joey Bada$$!

808ink was gepland als voorprogramma, maar kan er helaas niet bij zijn op nieuwe datum 4.6. Dit Londens hiphop-collectief wordt gevormd door producer 808Charmer en rapper Mumblez Black Ink. Kernwoorden in hun stijl en sound zijn grenzenverleggend, gewaagd en creatief. Liveshows zijn steevast een stomend feest, en hun tracks zijn vast materiaal op Britse topzenders als BBC Radio 1/1xtraBeats 1 en Rinse Fm

K1D(BE)

Hét nieuwste wonderkind in de Belgische rap. Net terug uit de States, helpt hij ons aan een fantastisch voorprogramma op de nieuwe datum van het concert van Injury Reserve.

Lees meer

Injury Reserve(US)

Eigenzinnig, jong hiphoptrio uit Arizona met drie albums onder de arm en lovende reviews van zowat elk belangrijk rapmedium ter wereld. Rauw, overweldigend en steeds vernieuwend.

Lees meer

Videos

Injury Reserve - Arena Touropgelet: nieuwe datum!
04.06.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 5
Avondkassa
€ 10