Injury Reserve - Arena Tour

+ 808ink

Als de grote Anthony Fontano, aka TheNeedleDrop, 8/10 schenkt aan een album, wéét je dat je met iets muzikaal bijzonders te maken hebt. Rapcollectief Injury Reserve (Arizona, US) zag het trots gebeuren voor hun tweede worp Floss, en dat terwijl Pigeons & Planes hen eerder al bestempelde als "one of the best new groups in hip-hop". 

De rauwe sound van het trio klinkt inderdaad als iets origineels in tijden van populair.In het najaar van 2017 zag derde plaat Drive Like It's Stolen het licht - die kreeg zowel van TheNeedleDrop als van Sputnik Music ★★★(★)! Voor fans van Run The Jewels, Odd Future, Shabazz Palaces en Joey Bada$$!

808ink is een Londens hiphop-collectief dat wordt gevormd door producer 808Charmer en rapper Mumblez Black Ink. Kernwoorden in hun stijl en sound zijn grenzenverleggend, gewaagd en creatief. Liveshows zijn steevast een stomend feest, en hun tracks zijn vast materiaal op Britse topzenders als BBC Radio 1/1xtraBeats 1 en Rinse Fm

Injury Reserve(US)

Eigenzinnig, jong hiphoptrio uit Arizona met drie albums onder de arm en lovende reviews van zowat elk belangrijk rapmedium ter wereld. Rauw, overweldigend en steeds vernieuwend.

Lees meer

808ink(UK)

Jong en dynamisch hiphop-duo uit Londen. De innovativiteit van Odd Future, gemixt met de grenzeloze aanpak van Outkast.

Lees meer

  Videos

  Injury Reserve - Arena Tour+ 808ink
  do 31.05
  Koop tickets
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 5
  Avondkassa
  € 10

  Tickets zijn te koop vanaf woensdag 28.2 om 10:00.