Lancering De Beloften 2018

Lagüna, Pjay, Gangthelabel + Jammin' Tuesday (KASK)

Muziekconcours De Beloften viert in 2018 zijn 15de (!) verjaardag. De inschrijvingen voor het gezelligste muziekconcours van het land starten op 27 maart en dit lanceren De Beloften feestelijk met gratis concerten in NEST. Spelen ten dans: 

Lagüna, de winnaar van 2017, brengt energieke postpunk en is live een absolute sensatie.

Pjay, de publieksprijswinnaar van 2017, serveert hiphop op geheel eigen, straffe wijze. 

Aansluitend vanaf 22:00 kan je ook kijken of meedoen (!!!) aan de allerlaatste open jamsessie van het KASK & CONSERVATORIUM School of Arts Gent, die voor de gelegenheid verhuist naar de grote zaal van NEST. Uiteraard is alles gratis!

In de namiddag vindt in Zaal Mus in NEST de Stigma Challenge plaats. Die wordt georganiseerd door SCORA Gent, voorgezeten een groep studenten Geneeskunde. SCORA staat voor ‘Standing Comittee On Reproductive health including AIDS/HIV’ en is een onderdeel van BeMSA, de ‘Belgian Medical Students Association’. Zij zetten ons in op vlak van seksuele en reproductieve gezondheid met jongeren als doelgroep. Dit jaar ligt de focus specifiek op seksualiteit en migratie.

In het kader van The Stigma Challenge kan je gratis naar een concert van Gangthelabel, het Gentse hiphoptrio met Pretty Boy Dro, 95 Kuston en DJ Syzzurp in de rangen. 

Gangthelabel

Hiphopcollectief Gangthelabel staat voor 100% gedrevenheid en moddervette producties. Ze komen uit Gent, maar hun sound is erg Amerikaans. Sinds hun eerste single in 2011 scoorde de Gentse gang...

Lees meer

Pjay(BE)

Pjay maakt hiphop: zowel tekst als muziek is van zijn hand. Met een overvloed aan alliteraties, assonanties en een levendige beeldspraak rijmt Pjay je in de wereld door zijn ogen.

Lees meer

Lagüna(BE)

Laguna omschrijft zichzelf als "erfgenaam van de Belgische postpunk". Ze combineren een donkere sound met heldere melodieën. Een eerste release staat op de planning.

Lees meer
Lancering De Beloften 2018Lagüna, Pjay, Gangthelabel + Jammin' Tuesday (KASK)
27.03.18
Deuren
14:00

GRATIS INKOM