YAMANTAKA // SONIC TITAN & Slumberland

YAMANTAKA // SONIC TITAN staat al sinds de release van debuut YT//ST (2011) bekend als ongrijpbaar en experimenteel collectief. De Canadezen brengen naar eigen zeggen Noh-Wave, wat in mensentaal zoveel betekent als een eigenwijze mengeling van pop, progrock, noise, industrial en hier en daar een vleug metal. Het is sinds UZU uit 2013 geleden dat de groep nog muziek uitbracht, maar daar komt met derde worp DIRT binnenkort verandering in. Hier kan je alvast de album teaser checken. Met "Someplace" verscheen al een eerste nieuwe single van de groep, via The Fader

Slumberland is een Antwerps trio rond Jochem Baelus. Hij bouwt een hele installatie uit de meest uiteenlopende voorwerpen rond zich heen - inclusief kammetjes, haardrogers, vervormde breinaalden - en giet daarover zijn (g)rauwe gitaarlijnen en z'n punky parlando-stem. Sinds kort vergezeld van de drummers Frederic Meulyzer en Alfredo Bravo (Flying Horseman, Lagüna, ...) bewijst de band een must see te zijn voor zowat iedereen zonder muzikale oogkleppen en experimentele durf.

Slumberland (BE)

Antwerps trio rond Jochem Baelus (ex-Echo Beatty). Experimentele installatiemuziek, waarbij haardrogers met mondharmonica's en vervormde breinaalden (g)rauwe gitaarpartijen begeleiden.

Lees meer

YAMANTAKA // SONIC TITAN(CA)

Een Noh-Wave prog-collectief, een zwart-wit (en soms rood) theatergezelschap, een psych cult, en in het kort: "de profeten van de aanstormende verdoemenis van de mensheid."

Lees meer

Videos

YAMANTAKA // SONIC TITAN & Slumberland
21.06.18
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 8
Avondkassa
€ 11