Senne Guns

"Over muziek (en de rest)"

Na Dranouters, AB Clubs en talrijke CC's ging Senne Guns' heldentocht door de woestijn - met full band - ook steeds vaker richting de intimiteit van huiskamerconcerten. Hier groeide de kiem voor wat in 2017 een try-out-reeks vormde van een allereerste solo-voorstelling. Over Muziek (en de rest) gaat in 2018 zachtjesaan van start, als voorbode voor meer nieuw materiaal.

Over Muziek (en de rest) is de eerste solovoorstelling van Senne Guns. Gegroeid uit de huiskamerconcerten waar verhalen tussen songs een eigen leven gingen leiden, zwemt hij aan de piano met nieuwe nummers en gekende goudvissen doorheen de geschiedenis van 2000 jaar muziek. En de rest. Langs Mozart en god, liefde, Siri en dodecafonie. Cabaret en popmuziek in de blender, koud geserveerd, warm aangeraden.

“Geniaal was het. Senne Guns over dodecafonie. Dat is muziek die klinkt alsof er een kat over de piano loopt. Best masterclass ever.” – Sven Speybrouck (Interne Keuken, Radio1)

Senne Guns(BE)

Gents pianist, componist en zanger die al twee lovend ontvangen platen uitbracht , met Spinvis op tour mocht én genomineerd werd voor de MIA voor beste Nederlandstalig.

Lees meer
Senne Guns"Over muziek (en de rest)"
08.06.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 5
Avondkassa
€ 10

Foto (c) Inge Kinnet