Courtney Marie Andrews, Hiss Golden Messenger

Met haar vierde plaat May Your Kindness Remain (Fat Possum) slaat Courtney Marie Andrews een regelrechte homerun: de reviews doen je watertanden. The Guardian, Stereogum, The Telegraph, Rolling Stone, Paste Magazine, Q: allemaal vechten ze om haar 'the finest singer-songwriter in America' te noemen, met een 'timeless' en 'astonishingly beautiful new album'. 

May Your Kindness Remain heeft zijn soulvolle geluid en vollere arrangementen te danken aan producer Mark Howard (bekend van zijn werk met Lucinda Williams, Tom Waits, Bob Dylan en Emmylou Harris).

'If your money runs out / And your good looks fade / May your kindness remain': dat is alles waar we op kunnen hopen.

Hiss Golden Messenger is het alter ego van Michael Taylor, een family man uit North Carolina. Gospelzanger wordt hij genoemd, een schrijver van bitterzoete liedjes over het vaderschap en het vinden van een plek in een warrige wereld. Zijn nummers klinken alsof ze er altijd zijn geweest. Op zijn zevende plaat, Hallelujah Anyhow (2017), komt zijn geliefde thema 'hoop in donkere tijden' flink aan bod.

Dj Willie

Deze bastaardneef van Willie Nelson groeide op in een roemrucht muzikaal geslacht, waar hij als enige niet de genen meekreeg om zelf een instrument te beheersen. Uit frustratie gooide hij op...

Lees meer

  Hiss Golden Messenger(US)

  Deze family man uit North Carolina maakt bitterzoete liedjes die klinken alsof ze er altijd geweest zijn. Een 'volstrekt tijdloos warm deken', beschreef Cutting Edge een concert van hem.

  Lees meer

  Courtney Marie Andrews(US)

  Het vierde album van Courtney Marie Andrews uit Phoenix, Arizona is een schot in de roos. Een tijdloze mix van classic country, folk-rock en singersongwriterpop.

  Lees meer
  Courtney Marie Andrews, Hiss Golden Messenger
  24.08.18
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 16
  Avondkassa
  € 19