Dan Owen

+ RAMAN.

Dan Owen, 25 jaar, is een kind van zijn tijd. Hij trad al jaren op in Britse pubs met zijn bluessongs, maar wilde bovenal gitaren bouwen. Na een werkongeval dat hem blind maakte aan één oog, focuste hij zich op optreden. Het toeval wil dat hij een groot zangtalent is, met een fantastische 'grain' in zijn jonge stem. 

Zijn cover van Bob Dylan's 'Ballad Of Hollis Brown' kwam terecht op Reddit en ging viraal. Intussen zat Dan Owen al in de zetel bij Ellen DeGeneres, heeft hij Mick Fleetwood als mentor en tourde hij in het voorprogramma van ZZ Top. Na 2 EP's komt op 17 augustus zijn eerste album uit, Stay Awake With Me (Atlantic Records), waarvan vijf singles uit zijn: 'Icarus', 'Made To Love You' (12K Spotify listens ...), 'Hideaway', 'Moonlight' en 'What Is A Man'.

RAMAN.(BE)

'Hard uit het hart. Met een puntje.', aldus Jonge Wolf Simon Raman. Met zijn band RAMAN. maakt hij rauwe gitaarmuziek om van weg te dromen.

Lees meer

Dan Owen(UK)

Dan Owen droomde ervan professionele gitaarmaker te worden in plaats van muzikant. Zijn bijzondere levensloop besliste er anders over, gelukkig voor ons!

Lees meer

Videos