Faces On TV

+ gratis afterparty met Faisal

Je kent Jasper Maekelberg beter dan je denkt: als de producer is hij al enkele jaren het geheime wapen waarmee carrières gelanceerd worden: Bazart, Warhaus en Warhola hebben veel aan hem te danken. Nu is het (eindelijk) tijd voor een schijnwerper op hém, en zijn debuutalbum Night Funeral, waarop hij zowat alles zelf schreef, zong, speelde en produceerde. Er werd reikhalzend naar uitgekeken, en nu het album uit is bij Unday Records volgen overal ****-reviews: De Morgen, Focus Knack, Humo, Dansende Beren, Oor en Indiestyle zijn fan.

'Maekelberg laat een coherent en verslavend geluid horen. Een waarop je zowel down wilt zijn als dansen. Wat een verleidelijk debuut, deze Night Funeral.' **** De Morgen

'De boy wonder tegen wil en dank van de nieuwe Vlaamse elektropop maakt plaat vol ludduvuddu. Bon Iver, ten tijde van ‘For Emma’, maar dan met beats. Prottende synths, een falsetto als tweede stem boven de gewone zanglijn. Meer sfeer dan in de botsauto’s op de kermis met uw eerste lief.' Humo

Gratis afterparty vanaf 23:00 met niemand minder dan funkmaster & StuBru-resident Faisal!

Faces On TV(BE)

Faces On TV is de Gentse band rond rising star Jasper Maekelberg, een muzikaal wonderkind dat van alle markten thuis is.

Lees meer

Faisal(BE)

Faisal klom enkele jaren geleden in sneltempo op tot 'Beste Belgische DJ' (Red Bull Elektropedia Awards 2016). Sindsdien kennen we hem ook als producer, StuBru dj en sidekick bij De Ideale Wereld.

Lees meer