Josephine

+ homegirl

Josephine won onlangs de Publieksprijs bij Humo's Rock Rally, toen nog als Josefien Deloof. 'Een dijk van een soulstem' (daMusic), 'een retestrakke begeleidingsband' (De Morgen), een breekbare én krachtige stem die je bij je nekvel grijpt (Humo), 'een nonchalance extraordinaire' (Red Bull): Josephine doet harten sneller slaan. In 2017 werd ze geselecteerd voor de Nieuwe Lichting en won ze de tweede plaats bij Westtalent.

Haar wondermooie hese stem zweeft tussen pop en soul; haar voorbeelden zijn Alice Phoebe Lou, Amy Winehouse en Alabama Shakes. Ze reist het land rond als support act van Milo Meskens, Nordmann en Ozark Henry, en is, met een full band om zich heen, klaar voor een hartverwarmende herfstavond in de prachtige Minardschouwburg.

homegirl(BE)

homegirl is psychedelische dreampop in een jazzy jasje, met in dat jasje Ellen Steegen als frontvrouw en rond haar drie stuks mannelijk geweld.

Lees meer

Josephine(BE)

"Ze heeft wilde haren en een ruig voorkomen, maar ze maakt zachte liedjes. Alles bij het plaatje van Josefien Deloof klopt en dat zorgt er voor dat ze talent uitstraalt." - Dansende Beren

Lees meer

Videos

Josephine+ homegirl
24.11.18
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15

Guidobon en de studentenkorting van Democrazy zijn niet geldig.