Marble Sounds

+ Moonboat

Het geweldige Marble Sounds ken je ongetwijfeld van de single Leave A Light On (2013). Het nummer werd gebombardeerd tot Hot Shot op Studio Brussel, groeide uit tot hymne van de Music For Life-editie van dat jaar, schopte het tot de eerste plaats in de Afrekening én sleepte twee nominaties voor de MIA's in de wacht. En dan hebben we het nog maar over één nummer van de band gehad. 

De laatste passage van Marble Sounds bij Democrazy dateert van 2016. Ze brachten toen derde album Tautou: tien songs, tussen post-rock en keurig georkestreerde pop. Gevonden vreten voor fans van Death Cab For Cutie, Elbow en Frightened Rabbit. Op 21 september verschijnt opvolger The Advice To Travel Light op het vertrouwde Zealrecords. Verwacht je aan 11 indringende, diep gelaagde songs. Nu eens streelzacht, dan weer dreigend. Maar altijd steengoed.

De support act zal verzorgd worden door de Antwerpse band Moonboat. De band van frontman Michaël Lamiroy warmt het publiek alvast op met hun muziek die zweeft tussen folk, synthpop en rock. Beslist u zelf maar wat het is!

Marble Sounds(BE)

U kent zonder twijfel het nummer 'Leave A Light On', maar Marble Sounds heeft nog heel wat meer in zijn mars.

Lees meer

Videos

Marble Sounds+ Moonboat
25.09.18
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Foto van Agathe Danon.