The KVB

+ M!R!M

Shoegaze, reverb en minimalistische elektronica: The KVB uit Groot-Brittannië maakt sinds 2010 naam voor zichzelf en voor fans van Death In Vegas, Joy Division en My Bloody Valentine. Het productieve duo Nicholas Wood en Kat Day heeft al 4 albums en 4 EP's uit. Onderweg kregen ze hulp van o.m. producer Anton Newcombe (Brian Jonestown Massacre), drummer Joe Dilworth (Stereolab) en Geoff Barrow, wiens vintage synths ze gebruikten voor de opnames van Of Desire (2016). Na dat album volgde een uitgebreide tour in Azië en Europa; vervolgens dook het duo opnieuw in hun Berlijnse studio om te experimenteren. 

Single 'Above Us' kwam uit op 30 mei en luidt een nieuw hoofdstuk in. Hun donkere, elektronische pop wordt lichter en atmosferischer dan ooit, en een grote doorbraak wordt voorspeld. Hoge verwachtingen!

The KVB(UK)

Het duo Nicholas Wood en Kat Day maakt sinds 2010 in reverb gedrenkte shoegaze in een minimalistisch elektronische productie. Hun nieuwe single 'Above Us' voorspelt een doorbraak.

Lees meer

M!R!M(UK)

M!R!M, het solo project van Jack Milwaukee, is terug van weggeweest. 4 jaar na de release van debuutalbum Heaven staan ze nu klaar met de uitstekende dark/pop LP Iuvenis.

Lees meer
The KVB+ M!R!M
do 08.11
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 1 juni, 11u.