De Jeugd Van Tegenwoordig

+ SLM

Ze komen terug! Vjeze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo, aangestuurd door briljante beatsbakker Bas Bron zijn nog steeds net zo gek als geniaal, én klaar voor de volgende tournee door België & Nederland. Hun concert bij ons afgelopen april zat vol, en ook hun show in OLT Rivierenhof deze zomer is volzet.

Boodschap van de band zelf: "Wat was het Luek he, die mini concertjes afgelopen voorjaar? Bedankt voor alle liefde en romantiek die jullie hebben gestopt in en tijd en moeite die jullie hebben verspild aan het bemachtigen van een kaartje. De rijen in alle steden deden ons door en door verrotte harten smelten. Jullie zijn te goed voor zowel ons als deze wereld. Een hoop fans moesten we teleurstellen, dat was niet Makkelijk (voor ons). Twee Xannies en een Slagromerino deden de kater wat verzachten voor diegenen die ons hadden Gemist. En nog zowat songtitels randomly verwerkt in een stuk kopij.

Maar niet getreurd. Komend najaar razen we alsnog zoals een Torpedo langs de grote clubs!"

SLM

Saïd & Salahdine van het collectief NoMoBS vormen samen SLM, bekend van hun hits 'Ewa Ja' & 'Kifesh'. Verwacht geen bling bling en scheldwoorden maar positieve hiphop met dikke beats!

Lees meer

De Jeugd Van Tegenwoordig(NL)

Elektrohiphop-formatie uit Nederland die ondertussen al dertien jaar de ene hit na de andere de wereld in knalt. Ze touren lustig rond met hun zesde plaat 'Luek', en verkopen show na show uit.

Lees meer

Videos