Bent Van Looy

+ Tim Knol

Een nieuw soloalbum van Bent Van Looy, daar reserveren we opnieuw graag een podium voor! 

Na twee jaar schrijven trok Bent Van Looy in januari met een zak vol nieuwe songs naar Los Angeles, naar zijn intussen vaste producer en muzikale duizendpoot Jason Falkner. Yours Truly heet de nieuwe plaat, vol rijkelijk gearrangeerde nummers over het leven zoals het nu is, en zou kunnen zijn. Het is het derde luik van de solotriptiek die Bent met Jason Falkner opnam. Ontroerende, scherpe teksten, lekker veel akkoorden en nu ook een ukelele. Bent en band zetten zich schrap. En u?

Ook zijn vorige twee albums stelde Bent voor bij Democrazy: de schuchtere, melancholische bekentenissen op Round The Bend in 2013 in Minard en de breeduit waaierende verhalen van Pyjama Days uit 2016 in de Handelsbeurs. Yours Truly is het derde luik van de triptiek, waarop Bent Van Looy zichzelf in vraag stelt, moed inzingt, en hier en daar zelfs lijkt te aanvaarden. Check hieronder eerste single 'The Open Road', die je ook al op Radio 1, StuBru en Radio 2 hoorde. 

Tim Knol(NL)

Nederlands singer-songwriter die na de grote doorbraak in 2010 al drie gesmaakte platen afleverde. Met nieuwe plaat Cut The Wire sijpelt de spontaniteit van zijn garage/powerpop groep The Miseries.

Lees meer

Bent Van Looy(BE)

Na twee jaar schrijven trok Van Looy in januari met een zak vol nieuwe songs naar Los Angeles en keerde terug met een nieuw album: Yours Truly!

Lees meer

Videos

Bent Van Looy+ Tim Knol
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 26

Dit is een zittend concert met ongenummerde plaatsen.