De Beloften: Finale

Met Abudhabi vzw, Heisa, Mooneye, Okkupeerder, Orkatrofee, Screens

Het Gentse muziekconcours De Beloften is aan zijn vijftiende editie toe. 

Zoals steeds konden groepen deelnemen waarvan minstens één bandlid in Gent woont. 209 bands en muzikanten meldden zich aan via vi.be. Een professionele jury selecteerde uit deze inzendingen zes bands: Abudhabi vzwHeisaMooneyeOkkupeerderOrkatrofee & Screens. Deze zes nemen het live tegen elkaar op tijdens de finale op 22 september in het Coyendanspark in Gent. 

De winnaar van De Beloften wordt een jaar lang ondersteund door muziekclub Democrazy en Conservatorium Gent. Er zijn samenwerkingsverbanden met andere muziekclubs, theaters, verhuurders van repetitieruimtes, muziekcentra, juridische adviescentra en andere spelers uit het culturele veld binnen en buiten Gent.

De finale vindt plaats op de gezellige Sint-Baafsweide, tijdens het Coyendans-buurtfeest. Kom gratis kijken wie de opvolger wordt van LagünaProtection Patrol PinkertonIntergalactic Lovers en The Bony King Of Nowhere!

Mooneye(BE)

Mooneye is het solo-project van Michiel Libberecht. Zijn muziek wordt omschreven als rammelende popliedjes op met de melacholische stem van Michiel begeleid door een akoestische gitaar.

Lees meer

Screens

Screens is het bewijs dat het genre steeds meer ingang vindt en toegankelijker wordt voor een groter publiek.

Lees meer

Okkupeerder

Okkupeerder gaat op de groove met een intelligente edge, zowel muzikaal als tekstueel.

Lees meer

Orkatrofee

Goeie popsongs in het Nederlands met een kwinkslag en het nodige gevoel voor humor.

Lees meer
De Beloften: FinaleMet Abudhabi vzw, Heisa, Mooneye, Okkupeerder, Orkatrofee, Screens
22.09.18
Deuren
16:00