Danny Blue And The Old Socks

***Het concert van 9/11 wordt verplaatst naar 7/3. Huidige tickets blijven geldig. Tickets terugbetalen kan ook via contact@democrazy.be***

In november 2017 bracht Danny Blue And The Old Socks EP Backyard Days uit. In januari werd de band bij Studio Brussel als finalist van De Nieuwe Lichting voorgesteld; in april stond het viertal dan weer in de finale van Humo's Rock Rally. Het voorbije jaar deden ze bovendien meer dan 50 optredens én tekenden ze bij Starman Records. Momenteel hoor je single 'Be With Me' op Radio 1 en Studio Brussel, in een remix-versie van Youth, de Britse producer die ook al werkte met The Verve, Beth Orton en Paul McCartney. Het gaat snel én het gaat goed met Danny Blue And The Old Socks!

De vier Antwerpenaren van negentien maken frisse, aanstekelijke gitaarpop, naar eigen zeggen 'lo-fi indie uptempo tropical bikini-rock. "Denk aan Mac DeMarco, Kurt Vile, Real Estate en zelfs een beetje The War On Drugs." - Dansende Beren voorspelde dat 2018 een mooi jaar zou worden voor de band. Wij zorgen alvast voor een mooie novemberavond!

Videos

Danny Blue And The Old Socks
do 07.03
Koop tickets
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 10
Avondkassa
€ 13