The Bony King Of Nowhere

+ special guest Bert Dockx

"Die kriebel in uw keel is een krop!" (De Morgen)

The Bony King Of Nowhere bracht onlangs Silent Days (Unday Records) uit. Het werd een album dat radicaal breekt met het nauwe keurslijf van de brave popplaat. Avontuurlijk, open en met een kwistige scheut hartzeer. "Brede arrangementen, gedetailleerde soundscapes, opmerkelijk geproducete drums, en sologitaren die zich het ene moment op de achtergrond bezighouden, en het andere moment op je tenen komen staan. Denk aan de wereld van The War On Drugs en Kurt Vile, en u bent een heel eind." (Humo)

Singles 'Every Road' en 'Silent Days' hoor je op de radio, en het regent reviews (Humo, Indiestyle) en interviews (bij De MorgenFocus Knack, De Standaard,...)

Om de avond helemaal onmisbaar te maken, is Bert Dockx special guest! Ook zijn plaat Transit kwam recent uit, ook bij Unday Records, en wordt geweldig goed onthaald: vier sterren bij Focus KnackIndiestyle en in De Standaard. Zijn optredens bij duyster op Leffingeleuren en bij ons op DOK waren alvast pareltjes. Interviews vind je bij HumoTumult.fm en Metro.

Bert Dockx(BE)

Eén van de meest bedrijvige en beste muzikanten van ’t land: Bert Dockx, die u al kent als onderdeel van het instrumentale trio Dans Dans, als frontman van het ijzersterke combo Flying Horseman, en...

Lees meer

The Bony King Of Nowhere(BE)

Het vijfde album van de Gentse singer-songwriter Bram Vanparys zet zijn unieke universum prachtig in de verf. 'Silent Days' klinkt experimenteler en donkerder dan zijn vorige werk.

Lees meer

Videos

The Bony King Of Nowhere+ special guest Bert Dockx
Uitverkocht
Deuren
19:00

Dit concert is een coproductie met Handelsbeurs.
Studentenkorting en korting met de Guidobon van Democrazy zijn niet geldig op dit concert.
Handelsbeurs legt een wachtlijst aan de avond zelf, vanaf 19u bij de avondkassa. Er is geen zekerheid dat er nog plaats vrij zal zijn, maar je maakt wel nog een kans.