Angèle

Een kristallen stem, haar zwoele Frans en catchy synthpop vol dansbare vibes: Angèle heeft de code gekraakt!

In april trad ze al op bij Democrazy in een uitverkochte Balzaal van Vooruit; op 21 november reserveren we de Concertzaal voor haar. Aan het begin van dit jaar stond ze bij De MorgenFocus KnackVRT en Humo nog op de shortlist van Belgische artiesten die het in 2018 zouden maken. Halverwege 2018 is die missie alvast geslaagd: de singles ‘La Loi De Murphy’ en ‘Je Veux Tes Yeux’ waren een schot in de roos. Van nieuwe single 'La Thune' voorspellen wij dan weer dat het een zomerhit wordt! Op 5 oktober heeft ze haar debuutplaat 'Brol' gelost, 12 nummers waaronder een samenwerking van broer én Belgische hiphopkoning Romeo Elvis! En als kers op de taart verliet ze de Red Bull Elektropedia Awards als dé grote winnaar, do we need to say more?

I.s.m. Live Nation Belgium

Ana Diaz

Ana Diaz is een jonge Belgische zangeres van Spaanse origine die de Brusselse scène betreedt met haar door soul, jazz, hiphop flamenco en soms afro-beat beïnvloede klankgeluid.

Lees meer

  Angèle(BE)

  Brusselse Instagram-koningin die de Botanique in een zucht uitverkocht zonder ook maar iets uit te brengen. Goed voor twee singles van formaat en een Hot Shot-nominatie van Studio Brussel!

  Lees meer

  Videos

  Angèle
  Uitverkocht
  Deuren
  19:00