Mr. Carmack (live)

+ Title, Corrupted

De Amerikaanse producer Mr. Carmack is niet voor één gat te vangen: hij gooit elektronische beats, hiphop en soul vrolijk op een hoop en maakt er een aanstekelijk geheel van. En of het werkt: Diplo is een fan van het eerste uur en tekende de man bij zijn gerenommeerd Mad Decent label. Ondertussen speelt Mr. Carmack zalen plat over de hele wereld en deelde hij het podium met dance-iconen als Hudson Mohawke, Just Blaze, Cashmere Cat en Diplo

En ook achter de schermen heeft Mr. Carmack niet stilgezeten. We mogen nieuw werk én een nieuwe live show verwachten waar menig bakkes van open zal vallen. Title en Corrupted zorgen elk voor een stevige opwarming!

Title(BE)

Title is het éénmans-project van Belgische dj/producer/muzikant Toon Janssens. De Antwerpenaar producet beats die menig speaker zulllen doen daveren.

Lees meer

Mr. Carmack(US)

Aaron Carmack ofwel Mr. Carmack, is een Hawaiiaanse producer die de grenzen tussen hiphop en dance volledig langs de kant schuift. Zijn motto: "make music like no one's listening".

Lees meer

Corrupted(BE)

Future Fuccboi Jungle, noemt hij het zelf: Corrupted maakt eclectische elektronica vol invloeden uit hiphop, jungle, footwork, jazz en ambient. Met zijn A/V show Delusion gaat hij nog een stap verder.

Lees meer

Videos

Mr. Carmack (live)+ Title, Corrupted
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Ticketverkoop start op donderdag 5.7 om 14u.