Connan Mockasin

presents Jassbusters + screening Bostyn 'n Dobsyn

Een film, een band, een conceptalbum: Connan Mockasin zorgt naar goede gewoonte voor flink wat mysterie.

Op deze bijzondere avond zal onze favoriete Nieuw-Zeelander Jassbusters aan de wereld voorstellen. Naast de titel van Mockasins derde plaat, is Jassbusters ook de naam van een eigenaardige band. Die bestaat volledig uit muziekleraars, met als frontman gitarist op leeftijd Mr. Bostyn (die verdacht veel op Mockasin zelf lijkt). Mr. Bostyn speelt bovendien ook de hoofdrol in de film Bostyn 'n Dobsyn, waarvan het eerste deel aan het begin van de avond getoond zal worden. 

Als afsluiter is er tenslotte een optreden van ... Connan Mockasin zélf, met band. Kan je nog volgen?

Bostyn 'N Dobsyn

Mr. Bostyn (Mockasin) speelt bovendien ook de hoofdrol in de film Bostyn 'n Dobsyn, het is zijn eerste film met muziek van het nieuwe conceptuele album 'Jassbusters'.

Lees meer

  Jassbusters(NZ)

  Naast de titel van Connan Mockasins nieuwe plaat, is Jassbusters ook de naam van een eigenaardige band, bestaande uit muziekleraars met als frontman gitarist op leeftijd Mr. Bostyn (Connan Mockasin).

  Lees meer

  Connan Mockasin(NZ)

  Connan Mockasin bracht zijn eerste album Dolphin Love uit in 2010, en kan sindsdien rekenen op een zeer toegewijde fanbase. Derde plaat Jassbusters hangt nauw samen met de film Bostyn 'n Dobsyn.

  Lees meer

  Videos

  Connan Mockasinpresents Jassbusters + screening Bostyn 'n Dobsyn
  Uitverkocht
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 22
  Avondkassa
  € 26