Alpha & Omega + Indica Dubs ft. Danman

+ Forward Fever

Music Mania Gent en Indica Dubs starten met Mania Dub, een gloednieuw dublabel! Hierop zullen bovenal Britse dub-LP’s en -singles uit de 80’s en 90’s opnieuw uitgebracht worden, maar er is ook plaats voor nieuw materiaal. Eén van de eerste releases op Mania Dub wordt Alpha & Omega – Dubplate Selection Volume 3. De eerste twee volumes werden meer dan 20 jaar geleden gereleaset!

Om deze albumrelease te vieren, organiseert Music Mania samen met Democrazy de allereerste Alpha & Omega liveshow, samen met Indica Dubs Sound System featuring Danman. Het wordt een live performance met volledig soundsystem, met 8 baskasten! Christine Omega (bass) speelt het nieuwe album live, maar zal ook klassiekers brengen, én nooit voordien gehoorde dubplates. Met MC Danman op kette drum en Indica Dubs aan de knoppen … Dit wordt de moeite!

Alpha & Omega(UK)

Brits rootsduo dat sinds het midden van de jaren '80 analoge en digitale elementen mixt. Ze werkten al samen met Greensleeves, Lee 'Scratch' Perry, Jah Shaka en Gregory Isaacs.

Lees meer

Indica Dubs Sound System(UK)

Jonge en getalenteerde dubproducer uit Londen, die tegenwoordig in Gent woont. Sinds 2010 maakt hij faam met zijn releases en dubplates voor invloedrijke soundsystems als Jah Shaka en King Shiloh.

Lees meer

Forward Fever(BE)

Soundcrew uit Brugge en Gent die sinds het eind van de jaren '90 reggaemuziek promoot. Ze hosten de I&I Time-radioshow, de Dub 'R'Evolution events en beheren Forward Fever Recordings.

Lees meer

Videos

Alpha & Omega + Indica Dubs ft. Danman+ Forward Fever
vr 26.10
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 22