STIKSTOF

+ Ronnyhuana

Dit concert maakt deel uit van 40Y DEMOCRAZY. 11 dagen lang, van 31 oktober tot 10 november 2021, organiseren we 50 concerten op 10 verschillende locaties om onze 40ste verjaardag te vieren. Het volledige programma vind je hier!

STIKSTOF is het geesteskind van Jazz , Zwangere Guy & Astrofisiks, live begeleid door Deejay Vega. Sinds 2010 hebben ze een gezicht gegeven aan de Brusselse rapscene, en hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamers gebracht.

De raps van STIKSTOF zijn een vergrootglas voor hun leven, hun generatie en hun Brussel. Ze hebben hun eigen label Frontal opgericht waar ze de Brusselse jeugd de kansen willen bieden die ze zelf hebben moeten afdwingen. Ze zijn het levende bewijs dat Nederlandstalige hiphop kan in Brussel en zich niet enkel tot Brussel hoeft te verhouden. Na twee platen (STIKSTOF en /02) over het straatleven in de grootstad, zetten ze met hun derde album Overlast de Brusselse hiphopscene definitief op de kaart. Bon appetit!

Ronnyhuana(BE)

Zwaargewichtig talent uit Antwerpen die u meeneemt met recht voor de raap teksten en donkere beats.

Lees meer

Stikstof

Brusselse hiphopband Stikstof brengt georganiseerde chaos in elk zaal met hun rauwe, politiek getinte teksten die gepaard gaan met donkere experimentele beats.

Lees meer

Videos

STIKSTOF+ Ronnyhuana
Uitverkocht
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 26

We volgen de door de overheid opgelegde maatregelen rond Corona. Vergeet zeker je Covid Safe Ticket en ID (of een ander identiteitsbewijs) niet. Je Covid Safe Ticket is geldig als je voldoet aan één van de volgende voorwaarden:

  • 14 dagen na de eerste (J&J) of tweede prik (overige vaccins).
  • Na herstel van Covid 19. Dit wil zeggen 11 dagen na een negatieve PCR, tot 180 dagen na besmetting. 
  • Een negatieve PCR-test: Dag van afname + 48 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met zaterdag middernacht).
  • Een negatieve RAT-test (antigeentest):  Dag van afname + 24 uur (bv. donderdag om 10 uur getest is een groen scherm tot en met vrijdag middernacht). De test moet zijn afgenomen en geregistreerd door medisch personeel.
  •  Kinderen < 12 jaar krijgen altijd toegang. 11 jaar geen CST, 12 jaar wel CST.

Een zelftest is onder geen enkele omstandigheid een geldig bewijs.

Meer info over de Covid-maatregelen via https://bit.ly/3z4K7wD