Lawijt: Teen Creeps, Page Down, Tubelight, Roda Lits, Pink Room

Lawijt is gemakshalve te beschrijven als noiserock maar is vooral eigenzinnige en lekker tegendraadse muziek van 5 straffe bands die mekaar goed kennen en samen een podium van Democrazy delen. Zie de variatie, de compromisloze herrie en de heerlijke ontstemde bruutheid.

***Door een gebroken sleutelbeen van de bassist moet Crowd Of Chairs helaas annuleren voor deze avond. De band wordt vervangen door Tubelight***

Page Down

De collectieve energie van het Kortrijkse Page Down beukt beenhard in op je netvlies, georkestreerd door mokerharde drums, smerige gitaren en vocals met een harde boodschap.

Lees meer

Pink Room(BE)

Zit nooit om een decibel verlegen. Luid, vuil, nooit meer dan 3 minuten per nummer, geen gevaar van verveling en genoeg poppy accenten. By the way, zanger Bart stelde deze fijne line up samen!

Lees meer

Tubelight(BE)

Tubelight is een psychedelische shoegaze band uit Diest. Met frontman Lee Swinnen op kop, mixt de vierkoppige band de sound van 60’s bands zoals the Velvet Underground met 90's-shoegaze en -noise.

Lees meer

Teen Creeps(BE)

Gents indierocktrio dat de 90's eigenhandig deed heropleven eerder dit jaar met debuutplaat 'Birthmarks'. Doet denken aan: vroege Dinosaur Jr, Jawbreaker en Fugazi.

Lees meer
Lawijt: Teen Creeps, Page Down, Tubelight, Roda Lits, Pink Room
17.10.18
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15