Ivy Falls, Tristan, Ravvel

3 bands, 3 frontvrouwen, 3 maal zeer persoonlijke en intieme muziek, 3 maal zeer beloftevol.

Ivy Falls is de band van Fien Deman. Het is haar eerste soloproject, nadat ze met de orkestrale pop van I will, I swear hartkamers herinrichtte en eerder samenwerkte met Illuminine en Satin Jackets. Voor Ivy Falls laat de Gentse zangeres zich omringen door Trui Amerlinck (Tsar B), Simon Raman (Steiger) en Xavier De Clercq (Sleepers’ Reign). Als ze zingt, vloeit haar stem als honing, terwijl tintelende gitaren en subtiele synths met elkaar in dialoog gaan. In de identiteit van de band zitten zowel bloedsporen van Mount Kimbie, Bibio en Sylvan Esso. Fien bracht eind 2016 de debuutep Mean Girls uit. Eind 2018 is Ivy Falls helemaal klaar voor hoofdstuk twee. 

De Gentse zangeres en componiste Tristan (Isolde Van Den Bulcke) oogstte de voorbije jaren als Siam al heel wat lof: ze won het provincial muziekconcours Oost.Best, haalde onder meer een artikel in de blog Pigeons & Planes én Russell Hobbs van Gorillaz gaf haar een plek. Met Tristan  fuseert ze ambient, jazz en pop in een  beklijvend, hypnotiserend geheel. Lianne La Havas, Boards of Canada en Wayne Shorter loeren steeds om de hoek. Met ‘Frank’ en ‘Illusje’ verschenen begin 2018 respectievelijk een eerste single en EP.  In maart van dit jaar stelde ze haar muziek al met verve voor in NEST.

RAVVEL is het project van Nina Sampermans, die vooral bekend is als veelgevraagde zangeres. Als RAVVEL gaat ze op zoek naar een harmonieuze versmelting van akoestische en electronische elementen. Invloeden van pakweg Radiohead en SOHN zijn duidelijk hoorbaar. Dit concert zal een eerste glimps geven van een debuterende Antwerpse indie-pop revelatie.

Ivy Falls(BE)

Ivy Falls is het soloproject van Fien Deman. De band combineert pastelroze pop en subtiele electronica.

Lees meer

Tristan(BE)

Nieuw project van zangers en componiste Isolde Van den Bulcke (Siam). Ambientpop voor liefhebbers van een unieke kruising tussen Lianne La Havas, Boards of Canada en Wayne Shorter.

Lees meer

ravvel(BE)

RAVVEL gaat op zoek naar een harmonieuze versmelting van akoestische en electronische elementen. Invloeden van pakweg Radiohead en SOHN zijn duidelijk voelbaar.

Lees meer

Videos

Ivy Falls, Tristan, Ravvel
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17