Ivy Falls, Tristan, Ravvel

Door onvoorziene omstandigheden wordt dit concert geannuleerd. Ticketkopers worden gecontacteerd en terugbetaald.

- -

Ivy Falls is de band van Fien Deman. Dit is haar soloproject, nadat ze met de orkestrale pop van I will, I swear hartkamers herinrichtte en samenwerkte met Illuminine en Satin Jackets. Voor Ivy Falls laat de Gentse zangeres zich omringen door Trui Amerlinck (Tsar B), Simon Raman (Steiger) en Xavier De Clercq (Sleepers’ Reign). Eind 2016 was er debuut-EP Mean Girls; eind 2018 is Ivy Falls helemaal klaar voor hoofdstuk twee. Single 'Fight Me' ging op 12 september alvast in première bij De Morgen.  

"Dijf Sanders werkte mee aan de song, net als coproducer Sebastiaan Van den Brande – bekend van Amatorski. De song klinkt catchy, maar ook weer niet conventioneel."

De Gentse zangeres en componiste Tristan (Isolde Van Den Bulcke) oogstte de voorbije jaren als Siam al heel wat lof: ze won het provinciaal muziekconcours Oost.Best, kreeg aandacht op Pigeons & Planes én Russell Hobbs van Gorillaz gaf haar een plek. Met Tristan  fuseert ze ambient, jazz en pop in een  beklijvend, hypnotiserend geheel. Lianne La Havas, Boards of Canada en Wayne Shorter loeren steeds om de hoek. Met ‘Frank’ en ‘Illusje’ verschenen begin 2018 respectievelijk een eerste single en EP.  In maart van dit jaar stelde ze haar muziek al met verve voor in NEST.

RAVVEL is het project van Nina Sampermans, die vooral bekend is als veelgevraagde zangeres. Als RAVVEL gaat ze op zoek naar een harmonieuze versmelting van akoestische en electronische elementen. Invloeden van pakweg Radiohead en SOHN zijn duidelijk hoorbaar. Dit concert zal een eerste glimps geven van een debuterende Antwerpse indie-pop revelatie.

Ivy Falls(BE)

Ivy Falls is het soloproject van Fien Deman. De band combineert pastelroze pop en subtiele electronica.

Lees meer

Tristan(BE)

Nieuw project van zangers en componiste Isolde Van den Bulcke (Siam). Ambientpop voor liefhebbers van een unieke kruising tussen Lianne La Havas, Boards of Canada en Wayne Shorter.

Lees meer

ravvel(BE)

RAVVEL gaat op zoek naar een harmonieuze versmelting van akoestische en electronische elementen. Invloeden van pakweg Radiohead en SOHN zijn duidelijk voelbaar.

Lees meer

Videos

Ivy Falls, Tristan, Ravvel
13.11.18