Intergalactic Lovers

+ Mooneye

Intergalactic Lovers is al jaren één van de meest toonaangevende Belgische bands met onvervalste belpopklassiekers als 'Delay', 'Shewolf' en 'Islands'. Vorig jaar loste de band haar uitstekende derde plaat Exhale. We kregen een nieuw geluid te horen, één van melancholische postpunk en donkere indierock. Singles als 'Talk! Talk!' en 'River' waren opnieuw een schot in de roos. Gevolg: de AB 2x uitverkocht, Pukkelpop plat gespeeld, een Europese tournee …

Ook hun live reputatie wordt er alsmaar sterker op. Na Pukkelpop in 2017 meldde de pers

'Zes jaar na dat doorbraaknummer moeten we vaststellen dat de band toen niet loog: ze zijn alleen maar beter geworden.' (De Standaard  ★★★★)

'Het is maar dat er even later nog een PJ Harvey op hetzelfde podium zou staan na Lara Chedraoui, anders hadden we onze Frontvrouw van de Dag alweer gehad.' (Humo ★★★★)

Deze zomer speelde de band onder meer in het Rivierenhof, Dranouter en op Cactus: "De Lovers deden waar ze zo goed in zijn: hun liedjes als trotse heliumballonnen de lucht insturen." (De Morgen)

Brett Summers (indiestyle)

Brett Summers stond in 2008 aan de wieg van het online magazine Indiestyle.be, en selecteert daarnaast ook wekelijks enkele fijne indieplaatjes voor de indie/rock player op 22tracks.com. Op rock-'n-...

Lees meer

  Mooneye(BE)

  Indierock met elementen uit de folk en country die door een geoliede band wordt vertaald in een opzwepende liveperformance. Mooneye is tegelijk klein en groot, secuur en speels.

  Lees meer

  Videos

  Intergalactic Lovers+ Mooneye
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 26
  Avondkassa
  € 29