Safi

+ Scottie

Safi, Sevi Geerts voor de vrienden, is bezig aan een daverende comeback. Hij is al lang bekend als de ene helft van Safi & Spreej, het duo dat tot 2015 geroemd werd als voortrekker van de Vlaamse hiphopscene. Vandaag, drie jaar en een solo-album later, lijkt Safi de abrupte split volledig te hebben verteerd. Als solist brak hij meteen door met de track ‘Fine’, een hit op bijna alle radiostations.

Enkele online tracks later begon Safi in 2017 te werken aan zijn solo-album Bewust. De Mechelse songwriter toonde zichzelf als een volwaardig artiest. Nummers als 'Wij Zijn Er Nog', ‘De Klok Rond’ (ft. Big2) en 'Tegenpolen' liggen ver uit mekaar, maar zijn verenigd door de duidelijke stempel die Safi erop zet. Zingen, rappen, componeren: Safi belichaamt de veelzijdigheid en het natuurlijke talent dat hem reeds meer dan een decennia van zijn muziek doet leven.

Zijn releaseshow in Trix en de geweldige reacties en artikels van zijn passage op Pukkelpop tonen dat Safi begonnen is aan een volgende succesvolle periode.

Scottie (BE)

Zanger, rapper én producer Scottie, aka 'Trappende Cupido' stoomt zich klaar om zijn carrière de lucht in te schieten.

Lees meer

Safi(NL)

De ongekroonde koningen van de Nederlandstalige hiphop gingen na hun laatste release ‘Trots’ elk hun eigen weg op. Ze bouwden intussen aan een solo-arsenaal van verse songs. De Mechelse Safi liet...

Lees meer